Endless Summer

Nieuwe soorten

“Onze veredelingsbedrijven in de USA ontwikkelen de beste houtige gewassen op de markt”, aldus een trotse Terri McEnaney, eigenaar van Bailey Nurseries. “We werken er continue aan om alleen de beste nieuwe variëteiten aan de Endless Summer® collectie toe de voegen.”

Door het wereldwijde netwerk van Bailey’s kunnen alle nieuwe Endless Summer® soorten getest worden in verschillende klimaatzones. Testlocaties in Europa, Australië en Azië geven de zekerheid dat alle nieuwe soorten in elk klimaat een seizoen lang bloeien waardoor het voor iedereen mogelijk is lang te genieten van de hortensia. Het is van groot belang dat alle soorten van topkwaliteit zijn. Of je ze nu in de volle grond of in een pot plant.

“Innovatie is een deel van ons DNA. We willen indruk maken bij tuinliefhebbers, maar ook bij beginners om het tuinplezier te vergroten.” Terri McEnaney, Eigenaar Bailey Nurseries

“Innovatie is deel van ons DNA. We willen indruk maken bij tuinliefhebbers, maar ook bij  beginners om het tuinplezier te vergroten.”

(Terri McEnaney, Eigenaar Bailey Nurseries)

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen