Endless Summer

Geschiedenis

Wanneer het op Hydrangea’s aankomt is Dhr. Michael A. Dirr een ware kenner, zijn boeken zijn dan ook er populair. Dhr. Dirr is sinds het begin betrokken bij de Endless Summer® en is een van de grondleggers van het succes. 

Tijdens eenwandeling over het bedrijf in St. Paul (USA) in 1998, viel Dhr. Dirr een heel speciale Hydrangea op. Een soort dat niet alleen bloemen had op oude takken (de meeste soorten doen dit), maar ook op nieuwe takken.

Vanaf dat moment heeft hij zich op het bedrijf bezig gehouden met dit speciale soort. “Voor mij was het direct duidelijk dat dit soort de markt voor altijd zou veranderen.” zegt Dhr. Dirr.

Op weg naar huis heeft hij de naam “Endless Summer” in zijn notitieboekje genoteerd.  Dhr. Dirr is sinds 2003 met pensioen, daarvoor was hij werkzaam bij de Universtiteit van Georgia en is mede oprichter van Plant Introduction inc. Hij beschouwt zichzelf als een levenslange student, met een voorliefde en passie voor planten.

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen